Voor 4 personen
Ingrediënten:
250 gr noedels
1 rode peper, zonder zaadlijsten, fijngesneden
3 cm gember, geraspt
3 el zonnebloemolie
1 rode ui, in ringen
1 teen knoflook, geperst
1 bakje seizoenspaddestoelen
2 el ketjap asin
3 ons grote garnalen
1 bos paksoi, in reepjes
1 limoen, in parten
Bereiding:
Kook de noedels volgens de verpakking. Verhit de olie in een wok en bak de ui en knoflook 1 min. Bak vervolgens de gember en peper 2 min. mee. Voeg de paddestoelen toe en bak een paar min. Voeg dan de garnalen en de ketjap toe en roerbak ze op een hoog vuur gaar. Roerbak tot slot de paksoi nog 1 min. mee. Breng op smaak met zout en peper. Serveer met de noedels en een partje limoen.
Alweer heel lekker, dank je. Ik heb wel de garnalen vervangen door gerookte kip: dat werkt ook prima :)
BeantwoordenVerwijderen