dinsdag 18 oktober 2011

Noedelsoep.


Van de website van GoodFood, maar dan met gekruide tofu en omeletreepjes. De omelet bestond uit 2 eieren, 1 el sojasaus en flink wat gemalen chilivlokken. Zo was de soep voedzaam genoeg voor z'n tweeën.

Voor 2 personen
Ingrediënten:
900 ml bouillon (kip of groente)
175 gr gekruide tofublokjes
omeletreepjes
3 cm gember, geraspt
1 teen knoflook, geperst
75 gr woknoedels (conimex)
2 el maïskorrels
5 champignons, in plakjes
2 lenteuitjes, in ringetjes
2 el sojasaus
chilivlokken (molentje)

Bereiding:
Schenk de bouillon in een pan en voeg de gember en de knoflook toe. Breng aan de kook en doe de noedels, tfu, maïs, champignons, de helft van de lenteuitjes en de sojasaus erbij. Laat 3-4 min. tot de noedels gaar zijn. Verdeel de omeletreepjes over twee kommen en schenk de soep erover. Strooi de rest van de lenteui erover en wat chilivlokken en wat extra sojasaus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten