Voor 4 personen
Ingrediënten:
6 plakjes bladerdeeg, ontdooid
2 el olijfolie
2 uien, gesnipperd
400 gr shoarmavlees
300 gr witte kool, gesneden
1 zak ijsbergsla
knoflooksaus
aluminiumfolie
Bereiding:
Verwarm de oven op 180 graden. Verdeel de plakjes bladerdeeg over een bakblik, evt. met bakpapier ertussen. Verhit de olie in een hapjes pan en fruit de ui. Voeg het vlees toe en bak 3 min. Voeg vervolgens de kool toe en roerbak 4-5 min. Breng op smaak met zout en peper. Verdeel het mengsel over de deegbodem. Bak de taart in 30 min. gaar in de oven. Dek halverwege af met aluminiumfolie.
Snij de taart in stukken en verdeel de sla erover. Serveer met knoflooksaus.
Dit is een soort kapsalon!
BeantwoordenVerwijderenJa, ik zie het als de opmaat naar de kapsalon, binnenkort in dit theater. Patat, sla, vlees, gratineren. Kom je eten?
BeantwoordenVerwijderen