Van de site van Albert Heijn.
Voor 4 personen
Ingrediënten:
6 eieren
500 gr spruitjes, gehalveerd
2 el boter
1 ui, in partjes
1 rode paprika, fijngesneden
3 el pataks Indiase currypasta
1/2 blik kokosmelk
400 gr basmatirijst
Bereiding:
Kook de eieren 7 min., laat ze schrikken, pel ze en halveer ze. Kook de spruiten 5 min. en laat ze uitlekken. Verhit de boter in een wok en fruit de ui goudbruin. Voeg de spruiten, de paprika en de currypasta toe en roerbak een aantal minuten. Schenk de kokosmelk erbij en breng het geheel al roerend aan de kook. Leg de halve eieren in de saus en stoof het gerecht afgedekt en op laag vuur onder af en toe omscheppen 10 min. Voeg als het te droog wordt wat kookwater van de rijst toe. Serveer de curry met de rijst.
Ik ga het nu maken dus ben benieuwd
BeantwoordenVerwijderenEn, wat vond je ervan?
BeantwoordenVerwijderen