zaterdag 11 september 2010

Spaghetti met ricotta, prosciutto en pesto

Van de saltimbocca was nog wat parmaham over, daarom vandaag een recept met prosciutto. De ham is ook knapperig gebakken erg goed en het hele gerecht is in een kwartiertje klaar. Het recept is afkomstig uit de Delicious. van oktober 2010.

Voor 2 personen
Ingrediënten:
3 plakken parmaham (of andere rauwe ham)
200 gr spaghetti
half potje goede groene pesto
100 gr ricotta

Bereiding:
Zet de grill op de hoogste stand. Leg de ham op een bakplaat en rooster tot de plakken krokant zijn (ca. 3 min.). Laat de plakken afkoelen op keukenpapier en breek in stukken. Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing beetgaar. Roer vervolgens de pesto erdoor. Verdeel de pasta over 2 borden, verdeel de ricotta en de ham erover en serveer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten