Voor 4 personen
Ingrediënten:
twee flinke handen Deense kaasblokjes
2 el plantaardige olie
2 uien, fijngehakt
3 cm gember, geraspt
2-3 teentjes knoflook, geperst
1 tl gemalen komijn
1 tl gemalen koriander
1 tl gemalen kurkuma
1 hele chilipeper (of 2 tl sambal oelek)
1 tl zout
1 blik tomatenblokjes
500 gr verse spinazie
verse koriander (gehakt) en limoensap
Bereiding:
Doe de olie in een hapjespan en bak de ui ca. 3 min. tot deze glazig is. Voeg dan de gember en de knoflook toe en bak nog 1 min. Roer dan de komijn, koriander, kurkuma, chilipeper en zout erdoor. Bak een minuutje door. Voeg de tomaat toe en laat 10 min. sudderen.
Voeg dan de spinazie toe en bak mee tot de spinazie geslonken is. Als het te droog wordt kun je nog een eetlepel water toevoegen, maar de spinazie geeft ook al veel vocht af. Vouw vervolgens de kaasblokjes in de saus. Garneer met de koriander en besprenkel met het limoensap.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten