dinsdag 19 juli 2011

Garnalenpasta met bloemkool en rucola


Uit de Delicious. van juni 2011.

Voor 4 personen
Ingrediënten:
1 bloemkool
olijfolie
400 gr spaghetti
400 gr reuzengarnalen
3 teentjes knoflook, geperst
75 gr rucola, grof gehakt

Bereiding:
Snij de bloemkool in roosjes. Verhit 3 el olie en bak de bloemkool op hoog vuur goudbruin. Draai het vuur laag en bak de bloemkool in 15 min. gaar. Voeg als het te droog wordt een beetje water toe.
Kook ondertussen de spaghetti beetgaar. Verhit 2 el olie in een grote hapjespan en bak de garnalen 2 min. op hoog vuur gaar. Bak op het laatst de knoflook mee. Roer de rucola, spaghetti en bloemkoolroosjes door de garnalen. en schep de boel op. Breng evt. op smaak met wat chilipeper uit de molen of een beetje sambal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten