woensdag 24 april 2013

Paprikataart

Een van de favoriete maaltijden van mijn kleine neefje en nichtje die dit weekend bij ons logeerden. Lekker voor alle leeftijden.

Voor 4 personen
Ingrediënten:
Deeg voor hartige taart
3 paprika's
1 ui
200 gr gerookte kipreepjes
2 el rode pesto
5 eieren
200 gr hüttekäse
bosje bieslook
zakje geraspte kaas
zout, peper

Bereiding:
Verwarm de oven op 200 graden. Snij de paprika's in dunne reepjes en snipper de ui. Meng in een kom de paprikareepjes met de ui, kipreepjes en de pesto. Bekleed een taartvorm met het deeg en doe hier het paprikamengsel op. Klop in een schaaltje de eieren los met de hüttekäse en twee handen geraspte kaas. Breng op smaak met zout en peper. Hak de bieslook fijn en roer erdoor. Giet het eiermengsel over de paprikavulling en bak de taart in 35 min. gaar en goudbruin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten