Koken als Caartje

Mijn online kookboek

woensdag 24 april 2013

Paprikataart

›
Een van de favoriete maaltijden van mijn kleine neefje en nichtje die dit weekend bij ons logeerden. Lekker voor alle leeftijden. Voor 4 p...
vrijdag 12 april 2013

Quesadilla's

›
Voor 2 personen Ingrediënten: 4 zachte tortilla's 1 gerookte kipfilet, in stukjes 3 gegrilde paprika's, in reepjes 4 el maïsk...

Guacamole

›
Ingrediënten: 2 avocado's 2 tomaten 2 el limoensap tabasco zout, peper 1 el verse koriander, fijngehakt staafmixer Bereiding...
donderdag 11 april 2013

Lasagne bolognese - nog net iets beter

›
Ik had al een heel goed recept voor lasagne, maar dit vind ik nog net iets beter. Door de extra groente en ook doordat de kaaskorst op dez...
zondag 31 maart 2013

Ossobucco

›
Ossobucco, oftewel Italiaanse runderschenkel, at ik voor het eerst bij mijn schoonmoeder. Als reactie op mijn lofzang kreeg ik van haar v...
zaterdag 30 maart 2013

Chocoladetaart met earl grey

›
Van de site van GoodFood. Heel makkelijk en ook nog glutenvrij, mocht je dat belangrijk vinden. Er gaan theeblaadjes door, twee zakjes vol...
dinsdag 19 maart 2013

Coq au Riesling

›
Voor iemand die niet zo van Nigella's kookkunsten gecharmeerd is, maak ik de laatste tijd opvallend veel uit haar boek Nigella Express...
woensdag 13 maart 2013

Japanse varkenslapjes

›
De Japanse variant van de varkensschnitzel. Snel te maken en lichter van smaak. Lekker met een noedelsalade en met sojasaus. Voor 4 pers...

Noedelsalade met peultjes en pindadressing

›
De foto is een beetje sneu, het recept is goed. Afkomstig uit Nigella Express, dat ik leende van vriendin I. Helaas niet meer te koop in h...
maandag 11 maart 2013

Ricottataart met marsala

›
Uit Mijn Little Italy van Laura Zavan. De taart moest (in mijn oven althans) veel langer in de oven dan voorgeschreven. Uiteindelijk heb ...

Italiaanse kruimelbodem

›
Het was een mooi moment in mijn keuken vandaag, want eindelijk is het me gelukt om een taartbodem met de deegroller uit te rollen. Zonder ...
zondag 10 maart 2013

Basisrecept macarons

›
Macarons hebben iets magisch. Dat is niet mijn mening, maar die van vele bak- en snoepgrage dames. Afgelopen weekend in Parijs probeerde i...
woensdag 6 maart 2013

Pizza met tonijn

›
Zeer losjes gebaseerd op de pissaladière die ik eerder maakte (pizza met uit en ansjovis). Net even anders. De gekaramelliseerde ui maakt ...
zaterdag 2 maart 2013

Madeleines met after eight

›
Ooo, After Eight, ik ben er zo dol op. Ongelooflijk hoe snel ik zo'n heel doosje in een keer in m'n mond wil proppen. En toen inee...

Muffins met banaan en butterscotch

›
Uit Nigella Express, maar, zoals dat altijd gaat bij Nigella, wel aangepast aan m'n eigen smaak, omdat het anders gewoon te vet en te ...
›
Homepage
Internetversie tonen

Over mij

Mijn foto
Caar
Mijn volledige profiel tonen
Mogelijk gemaakt door Blogger.